Alle våre kunder er viktige!

Enten du driver en liten butikk eller gjør innkjøp for en stor kjede, så gjør vi vårt beste for at du mottar varene du bestiller til avtalt tid. Vi er en glad gjeng med “passion” for poser, profil og emballasje som bestreber oss etter å være den hyggeliste, mest effektive og nytenkende leverandøren i bransjen.

Et smil hver gang du handler

Vårt fremste mål er å begeistre deg hver gang du handler hos oss, samt dine kunder igjen når de handler hos deg. Vi synes det er gøy å jobbe med emballasje og går gjerne nye veier for å skape en bedre opplevelse for deg og dine kunder. For å nå våre mål om å begeistre deg jobber vi etter disse grunnpilarene:

  • Service: I SKG er vi genuint opptatt av å yte god service. Vi vet hvor viktig det er for deg at leveransen kommer i tide. Derfor har vi strenge, interne rutiner som sørger for at du mottar riktig produkt til avtalt tid.
  • Kvalitet: Vi holder kontinuerlig fokus på kvalitet i både produkter og leveranser. God kvalitet er en viktig nøkkel i varige kundeforhold.
  • Glede: Å gjøre en handel skal være hyggelig og effektivt. Vi er av den oppfatning at et smil gir et smil tilbake.

Vi tar vår del av miljøansvaret

Vi tar miljøet på alvor og gjør de tiltak som må til for å skape en grønnere hverdag. Plastemballasje har i mange år vært en miljøsynder, derfor er det gledelig for oss å blant annet tilby handlenett i miljøvennlig materiale.

Les mer

Effektivitet er vårt fremste fortrinn

I SKG lever vi av å være effektive, noe vi oppnår gjennom svært gode produksjonsrutiner, ledende logistikk og en målrettet satsning på nettsider. Vi når stadig nye milepæler og blir ukentlig kjent med nye kunder i det norske markedet. Tilbakemeldingene om at vi er tilgjenglige, hyggelige og fleksible å samarbeide med, gir oss ytterligere motivasjon til å yte deg servicen du fortjener når du handler.

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på nyheter og gode tilbud

Gasellebedrift

AAA – beste kredittverdighet

Grønt punkt medlem

Kan Levere FSC godkjent papir

ISO-sertifiserte leverandører