Personvernerklæring

SKG Emballasje AS er forpliktet til å behandle personopplysninger fra sine kunder og samarbeidspartnere på en forsvarlig måte. Her kan du lese om hvordan vi samler inn, benytter og beskytter informasjon om våre kunder og andre brukere av skgemballasje.no (med tilhørende nettsteder), skg.no, logokopp.no og SKGs øvrige digitale kanaler og tjenester.

Personvern, nettbasert behandling av personopplysninger

Denne personvernerklæringen gjelder for SKG Emallasje sine nettsteder. SKG Emballasje AS (org. no. 992 475 277) er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på nettsidene: skgemballasje.no, skg.no og logokopp.no.  Ta kontakt for ytterligere informasjon om vilkår for øvrige produkter og tjenester.

Kort fortalt:

Her er et kort sammendrag av våre løfter til deg når det gjelder hvordan vi behandler dine personopplysninger. Du bør lese hele personvernerklæringen for fullstendighets skyld.

  • Vi behandler dine personopplysninger i overensstemmelse med personopplysningsloven og personvernerklæringen vår. Vi ønsker fullstendig åpenhet om hva vi gjør med personopplysningene dine. Om du har spørsmål er det bare å ta kontakt.
  • De fleste opplysningene vi har om deg er opplysninger du selv gir oss når du registrerer deg via våre nettsider, eller tar kontakt med oss.
  • Personopplysningene dine deles ikke med noen
  • Du kan når som helst rette og slette personopplysningene dine, og vi oppbevarer dem uansett ikke lenger enn det som er nødvendig ut fra formålet og lovpålagte plikter.

Hele personværnerklæringen:

Vi må behandle en del opplysninger om deg for at vi skal kunne levere tilbud og ta ut imot bestillinger. Det er viktig for Skg Emballasje at ditt personvern ivaretas når du har forespørsler eller bestillinger, og at du forstår hvordan vi bruker personopplysningene dine. I denne personvernerklæringen forklarer vi blant annet hvilke opplysninger vi samler inn, hvorfor, og hva vi bruker opplysningene til.

1. Informasjon vi samler inn

Opplysninger du gir oss

Når du tar kontakt med oss via våre nettsider, mail eller telefon, må vi registrere blant annet firmanavn, personnavn, e-post, stilling  og telefonnummer. Ved en bestilling må vi også registrere adresse og organisasjonsnr.

 

2. Hvordan vi bruker personopplysningene dine

Skg Emballasje bruker personopplysningene dine for å lage tilbud, ordre og til generell markedsføring via mail og SMS eller andre elektroniske kommunikasjonsmetoder.

 

3. Hvordan vi deler personopplysningene dine

Generelt

Vi deler ikke deres personopplysninger med andre unntatt internt i bedriften for at vi kan utføre våre tjenester tilfredsstillende. Enhver deling utover slik deling som nevnt i dette punktet krever ditt samtykke. Dette er ikke til hinder for at vi kan benytte databehandlere til å behandle personopplysninger på våre vegne (i medhold av en databehandleravtale).

 

4. Innsyn og sletting av personopplysninger

Du har rett til innsyn i personopplysningene vi har registrert om deg. Du kan tilenhver tid be oss om å slette dine personopplysninger i våre systemer.

 

5. Informasjonskapsler (cookies)

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å øke brukeropplevelsen og få mest mulig effektiv bruk av tjenesten. En informasjonskapsel er et stykke data som sendes fra en internettside som besøkes, og som lagres lokalt på brukerens nettleser. Hensikten er å bruke informasjonskapslene til å bevare data relatert til brukerens preferanser og kontoinnstillinger, samt til å evaluere og sammenstille statistikk om brukerens aktivitet. De fleste nettlesere godtar informasjonskapsler som standard. Du kan når som helst avslå bruken av informasjonskapsler ved å gjøre endre innstillingene i nettleseren til ikke å godta informasjonskapsler. Merk imidlertid at noen deler av tjenesten kanskje ikke fungerer på riktig måte dersom informasjonskapsler blir fjernet.

6. Informasjonssikkerhet

Vi har gjennomført organisatoriske og tekniske rutiner og tiltak som skal sørge for at dine personopplysninger ikke kommer på avveie, ikke endres utilsiktet, og at de er tilgjengelige ved behov.

 

7. Behandlingsansvarlig og kontaktinformasjon

Skg Emballasje AS, organisasjonsnummer 992 475 277, Terminalen 9B, 3414, Lierstranda, er behandlingsansvarlig.

Vi kan kontaktes på epost: kontakt@skg.no eller telefon: +47 31 41 40 42

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på nyheter og gode tilbud

Gasellebedrift

AAA – beste kredittverdighet

Grønt punkt medlem

Kan Levere FSC godkjent papir

ISO-sertifiserte leverandører